Snøvsen og Eigil og katten i sækken

Sn vsen og Eigil og katten i s kken None

 • Title: Snøvsen og Eigil og katten i sækken
 • Author: Benny Andersen
 • ISBN: 8701927612
 • Page: 118
 • Format: Paperback
 • None

  • Best Read [Benny Andersen] ☆ Snøvsen og Eigil og katten i sækken || [Poetry Book] PDF ↠
   118 Benny Andersen
  • thumbnail Title: Best Read [Benny Andersen] ☆ Snøvsen og Eigil og katten i sækken || [Poetry Book] PDF ↠
   Posted by:Benny Andersen
   Published :2018-08-14T14:12:04+00:00

  1 thought on “Snøvsen og Eigil og katten i sækken”

  1. Jeg læste denne bog, da jeg var barn, men jeg kunne ikke huske specielt meget af den længere. Jeg havde derfor virkelig meget lyst til at genlæse den, og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det.Bogen var simpelthen så hyggelig. Jeg elsker de eventyr, som Eigil og Snøvsen kommer ud på, og der var flere tidspunkter i bogen, hvor jeg havde lyst til rigtigt at være en del af deres eventyr.Jeg elsker desuden, hvordan historien udvikler sig ud fra forskellige sprogudtryk. Det er simpelthen så [...]

  2. this is a great children's book. i'm a big fan of the wordplay throughout the story and as a driving force of the plot; it was a lot of fun in a way that i sadly don't think would translate very well.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *