Ilham Hati

Ilham Hati Suara engkaukah yang berbisik seiring dengan degup jantungku Sinopsis Ilham HatiRian sama sekali tidak pernah membayangkan hidupnya akan berubah dalam sekelip mata Namun itulah yang terjadi apabila d

  • Title: Ilham Hati
  • Author: Damya Hanna
  • ISBN: 9789831244425
  • Page: 448
  • Format: Paperback
  • Suara engkaukah yang berbisik seiring dengan degup jantungku Sinopsis Ilham HatiRian sama sekali tidak pernah membayangkan hidupnya akan berubah dalam sekelip mata Namun, itulah yang terjadi apabila dia terjaga pada suatu hari Kemunculan Hanif yang diperkenalkan sebagai suaminya amat mengejutkan sedangkan dia sama sekali tidak mengenali siapalelaki itu.Retrograde am Suara engkaukah yang berbisik seiring dengan degup jantungku Sinopsis Ilham HatiRian sama sekali tidak pernah membayangkan hidupnya akan berubah dalam sekelip mata Namun, itulah yang terjadi apabila dia terjaga pada suatu hari Kemunculan Hanif yang diperkenalkan sebagai suaminya amat mengejutkan sedangkan dia sama sekali tidak mengenali siapalelaki itu.Retrograde amnesia Sejenis gangguan terhadap memori selepas berlakunya sesuatu trauma Itu kata doktor yang merawatnya setelah dia terbabit dalam satu nahas jalan raya Itulah juga punca dia tidak mampu mengenali suami sendiri.Lantaran keliru dengan apa yang berlaku, Rian nekad mahu mencari jawapan Penemuan sebuah jurnal hitam akhirnya berjaya menemukan jawapan Sayang seribu kali sayang, di saat perasaan kasihnya mula bertunas, dia dikecewakan Hanif ternyata berdendam atas apa yang pernah berlaku seolah olah tidak mahu Rian wujud dalam hidupnya.Lantas, apa perlunya Rian membina kenangan lalu jika sekadar untuk dimusnahkan oleh lelaki itu Adilkah dia dihukum sedemikian rupa.

    • Free Read [Psychology Book] ✓ Ilham Hati - by Damya Hanna Ë
      448 Damya Hanna
    • thumbnail Title: Free Read [Psychology Book] ✓ Ilham Hati - by Damya Hanna Ë
      Posted by:Damya Hanna
      Published :2019-03-14T13:36:02+00:00

    1 thought on “Ilham Hati”

    1. #12Bagi saya novel ni, #DramaSangat dan ya saya suka. Barangkali sebab perjalanan cerita macam ni dah terlalu biasa dihidangkan, Damya Hanna cuba cari kelainan. Saya kira kelainan itu agak menjadi. Oh ya, dalam novel ini turut diselitkan kisah watak dalam novel Ternyata Cinta (yang saya dah lupa terus perjalanan cerita :p). Apa-apa pun novel ini antara karya yang saya boleh hadam daripada novelis otai ini.p/s - Tahukah anda novel ini berharga hanya rm1.25 sahaja semasa pesta buku karangkraf hari [...]

    2. Nyeheheh. Ini cerita betul-betul buat saya rasa nak nangis guling-guling atas carpet! Okay, cerita dia penuh misteri. Tapi in the end, kenapa Damya tak rungkaikan misteri perkahwinan Rian dengan Hanif?! Geram tau! Orang nak tahu sebab-musabab mereka berkahwin, tup-tup dah habis Let bygones be bygones Basket kan?!?!? How I wish the stories will be as good as the first, second and third novel Kecewa tau Tapi okay-okay la cite dia Tak teruk sangat, tak bagus sangat Bak kata ustaz saya, "Baina wa ba [...]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *